Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, στις 21:00 το βράδυ, στο Πολυχώρος «Περίπου» (28ης Οκτωβρίου 25, Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Τηλ. 28410-24.876) οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Στέλιου Μάινα. Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Ελπίδα Γρηγοράκη. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Μανώλης Σγουρός, μέλος της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Αγίου Νικολάου.
Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, στις 21:00 το βράδυ, στο Πολυχώρος «Περίπου» (28ης Οκτωβρίου 25, Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Τηλ. 28410-24.876) οι Εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Στέλιου Μάινα.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Ελπίδα Γρηγοράκη.
Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Μανώλης Σγουρός, μέλος της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Αγίου Νικολάου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας