Ορίστηκαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ
Με επιστολή του πρωθυπουργού, Γ.Παπανδρέου προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φ.Πετσάλνικο, ορίζονται κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο οι βουλευτές Β' Αθηνών, Πέτρος Ευθυμίου και Χρήστος Πρωτόπαπας και ο βουλευτής Α' Πειραιώς, Μανώλης Μπεντενιώτης.
Οι βουλευτές Β’ Αθηνών, Πέτρος Ευθυμίου και Χρήστος Πρωτόπαπας και ο βουλευτής Α’ Πειραιώς Μανώλης Μπεντενιώτης ορίζονται κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.
Ο πρωθυπουργός, Γ.Παπανδρέου, έστειλε σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Φ.Πετσάλνικο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας