Καθησυχαστική ανακοίνωση, όσον αφορά στις οικονομικές εκκρεμότητες της ΚΑΕ και όχι μόνο, εξέδωσε το Μαρούσι, με αφορμή την παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και δημοσιεύματα που αφορούν την κατάσταση της ομάδας. Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ομάδα δεν θα παρεκκλίνει από την πορεία της, ενώ έχει ήδη προχωρήσει σε επιλογή προπονητή, που θα ανταποκριθεί στους στόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πολύ σύντομα όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν την ΚΑΕ θα τακτοποιηθούν. Την ηρεμία της ομάδας, όπως και τους αγωνιστικούς της στόχους δεν την διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Ο μέχρι χθες προπονητής της ομάδας μας, επέλεξε άλλο δρόμο για λόγους που γνωρίζουν εκείνοι που τον παραπλάνησαν.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αυτοί που παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται για την επιτυχία της, θα διαψευσθούν αφού η ομάδα δεν θα παρεκκλίνει από την πορεία που έχει χαράξει. Ήδη, το Μαρούσι έχει προχωρήσει στην επιλογή του προπονητή που θα ανταποκριθεί στους στόχους του».

Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Γιώργος Γκάμαρης, δήλωσε τα εξής: «Δεν έχουμε καλά-καλά αναλάβει και ήδη μας βάφτισαν ασυνεπείς. Κάντε μια βόλτα από τις άλλες ομάδες και θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Μπορεί να είμαι νέος, αλλά τουλάχιστον οι συνεργάτες μου, οι Αφοί Μαρρή, είναι καταξιωμένοι επιχειρηματίες και ο σεβασμός προς το πρόσωπό τους δεν βλάπτει».

Τέλος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, κάλεσε το πρωί της Πέμπτης τους Άρη Βωβό, Γιώργο Γκάμαρη, διοίκηση Ερασιτέχνη και εκπροσώπους των οργανωμένων, προκειμένου να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας.

Παραιτήθηκε από την προεδρία του Ερασιτέχνη ο Κουτσούκος

Στο μεταξύ, σε μια κίνηση συμπαράστασης στον Γιώργο Μπαρτζώκα, όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, υπέβαλε την παραίτηση του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Αμαρουσίου, Κώστας Κουτσούκος. Ο κ. Κουτσούκος ήταν μέλος του προσωρινού πενταμελούς Δ.Σ. της ΚΑΕ Αμαρουσίου μαζί με τον πρόεδρο, Θανάση Μαρή, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Βαγγέλη Περόπουλο, και τα μέλη Γιώργο Πατούλη και Σπύρο Σταθούλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr