Προβληματισμένος ο «Μούσλι», τεχνικός διευθυντής ο «σβούρας»
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του, «Dnevi Avaz», εξέφρασε την ανησυχία του για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. «Θα δούμε τι θα πουν και οι γιατροί για να εκτιμήσουμε ανάλογα την κατάσταση» τόνισε ο «Μούσλι» που μίλησε και για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Τεχνικός διευθυντής ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ανακοινώθηκε η λίστα με τους παίκτες του Europa.
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του, «Dnevi Avaz», εξέφρασε την ανησυχία του για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.
Ο «Μούσλι» αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Φενέρ: «Πριν από τον αγώνα πιστεύαμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε ένα γκολ. Τα καταφέραμε και η χαρά ήρθε τη στιγμή που έπρεπε, στην παράταση».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιθανότητα να χειρουργηθεί για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς του: «Ξέρετε ότι έχω πρόβλημα στους κοιλιακούς/προσαγωγούς. Δεν είχα προπονηθεί και είχα συμφωνήσει με τον προπονητή μου να παίξω αν χρειαστεί.
»Δεν είναι πολύ καλή η κατάστασή μου. Όπως είμαστε τώρα θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Δεν μπορούμε να περιμένουμε την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Θα δούμε τι θα πουν και οι γιατροί για να εκτιμήσουμε ανάλογα την κατάσταση».
Καταλήγοντας, ο Μουσλίμοβιτς μίλησε για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League: «Είναι πολλές οι ομάδες και από κάθε γκρουπ θα προκριθούν δύο ομάδες. Πραγματικά πιστεύω ότι η μία από αυτές τις θέσεις ανήκει σε εμάς.
»Η αισιοδοξία μου βασίζεται στο γεγονός ότι στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες μας στην Ευρώπη δεν χάσαμε ούτε έναν. Αφού τα καταφέραμε με τον Αγιαξ σε δύο αγώνες, δεν βλέπω κανέναν λόγο να φοβόμαστε ομάδες όπως η Μπριζ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ίσως η Βιγιαρεάλ είναι φαβορί για την πρώτη θέση». Ο Παντελής Κωνσταντινίδης τεχνικός διευθυντής
Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, ως αντικαταστάτης του Ζήση Βρύζα, θα αναλάβει τελικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Παντελής Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα».
Έτσι ο «σβούρας» επιστρέφει στον «δικέφαλο» του Βορρά, στον οποίο θήτευσε ως ποδοσφαιριστής της περιόδους 1998-02 και 2005-09. Η λίστα με τους παίκτες για το Europa League
Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε στην UEFA η λίστα με τα ονόματα των 24 ποδοσφαιριστών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των Ομίλων του Europa League 2010-2011.
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ πρόλαβαν να δηλώσουν τον Μαροκινό Ελ Ζαρ, ο οποίος θα βοηθήσει τον «δικέφαλο» του Βορρά στις μάχες της Ευρώπης.
Αντίθετα, εκτός λίστας έμειναν οι Μίρκο Σαβίνι και ο νεοαποκτηθέντας, Στέργιος Γιακουμής.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.