
Την απόκτηση του Μπόατενγκ ανακοίνωσε η Μίλαν
Με τη φανέλα της Μίλαν θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, καθώς την Τετάρτη οι «ροσονέρι» κατέληξαν σε συμφωνία με την Τζένοα για τον δανεισμό του γκανέζου διεθνούς. Η ομάδα της Γένοβας απέκτησε τον Μπόατενγκ από την Πόρτσμουθ έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ και τον παραχώρησε αμέσως στη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού. Οι μιλανέζοι θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν τον παίκτη στο τέλος της σεζόν, χωρίς να είναι γνωστό το ποσό που θα πρέπει να καταβάλουν στην Τζένοα σε αυτή την περίπτωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/3): Δράση με τις ρεβάνς Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Ο Μέσι… τα ‘χει 900: Ιστορικό ορόσημο για τον θρύλο της μπάλας (vid)
- Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λανγκ της Γαλατάσαραϊ, μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο (vids)
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Κόντρα στη Μπασκόνια ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη βήμα προς το πλεονέκτημα
- Χαμός στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μεγάλη διαφωνία για την επιστροφή του στα παρκέ (pic)
- «Κλειδώνει» την πρόκριση στους «8» η ΑΕΚ με την Τσέλιε, να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο ο Παναθηναϊκός
- Θάντερ – Νετς 121-92: Τρομερός Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 10η σερί νίκη για την Οκλαχόμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442