Μετά από μία δεκαετία στην Αϊντχόφεν και τρία χρόνια στην Μπλάκμπερν, ο Αντρέ Οϊγερ μετακομίζει στο Αμστερνταμ για να φορέσει τη φανέλα του Αγιαξ. Ο 36χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον«Αίαντα», τον οποίον θα ενισχύσει στην προσπάθειά του να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Οϊγερ είναι 55 φορές διεθνείς και συμμετείχε στο Μουντιάλ 2010 με την Ολλανδία, που ηττήθηκε στον τελικό από την Ισπανία.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 20η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Η πρωτοπόρος Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Άουγκσμπουργκ και την ισοπαλία με το Αμβούργο. Η Χόνφενχαιμ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 17’. Χατ τρικ ο Ντίαζ, δυο γκολ ο Κέιν