Στην παράταση νίκη η εθνική Νέων το Μαυροβούνιο
Δύσκολη νίκη 83-79 στην παράταση πέτυχε η εθνική Νέων επί του Μαυροβουνίου (καν. αγ. 72-72) για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου, στην φάση των «12» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο Ζάγκρεμπ. Την Τετάρτη (20:00) η Εθνική νέων ανδρών αντιμετωπίζει τη Σερβία.
Δύσκολη νίκη 83-79 στην παράταση πέτυχε η εθνική Νέων επί του Μαυροβουνίου (καν. αγ. 72-72) για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου, στην φάση των «12» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο Ζάγκρεμπ.
Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα, οι οποίοι βρέθηκαν ακόμη και στο -10 (41-51) στα μισά της 3ης περιόδου, κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι σε 5 αγώνες στη διοργάνωση και προελαύνουν προς την επόμενη φάση.
Την Τετάρτη (20:00) η Εθνική νέων ανδρών αντιμετωπίζει τη Σερβία.
Τραυματισμό στο μάτι αποκόμισε ο Γιώργος Γεωργάκης και η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής.
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 32-31, 48-53, 72-72 (καν. αγ.), 83-79 (παρ.)
ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Μίσσας): Κατσίβελης, Γεωργάκης 13, Μάντζαρης 4, Παπανικολάου 6, Σλούκας 13 (2), Γιάνκοβιτς 4 (1), Παππάς 22 (1), Κασελάκης 17 (2), Σαρικόπουλος 4.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Στογιάνοβιτς 12 (4), Σαμοϊλοβιτς, Ράντοβιτς 14 (1), Λόντσοβιτς 3 (1), Μιχαϊλοβιτς 25, Λιούιτς 5 (1), Ντουκάνοβιτς 5, Σουτούλιβιτς 6, Λόπιτσιτς, Ντούμπλιεβιτς 9 (1), Νταμιάνοβιτς
ΑΠΕ
- Στο πλευρό του Ιράν η Κίνα – Γιατί η ρητορική είναι απίθανο να μετατραπεί σε άμεση στρατιωτική βοήθεια
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα, η επιστροφή τους στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Βαρύ πρόστιμο σε 62χρονο που εγκατέλειψε δύο κουτάβια
- Ανατροπή στις συντάξεις Απριλίου – Νωρίτερα τα χρήματα
- Τσιτσιπάς – Σαποβάλοφ 1-2: Πρόωρος αποκλεισμός στο Indian Wells
- Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες επιχειρήσεις επαναπατρισμού στη Μέση Ανατολή – Επέστρεψαν 162 Έλληνες πολίτες