Εννέα νεκροί από εισβολή ενόπλου σε κέντρο αποκατάστασης τοξικομανών στο Μεξικό
Βαρύτατα οπλισμένο άντρα, ο οποίος εισέβαλε το Σάββατο το βράδυ σε
κέντρο αποτοξίνωσης στην πόλη Γκομέζ Παλάσιο, στην πολιτεία Ντουράνγκο
του βόρειου Μεξικού, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν εννέα άνδρες
ανακοίνωσαν οι τοπικές Aρχές.
Βαρύτατα οπλισμένο άντρα, ο οποίος εισέβαλε το Σάββατο το βράδυ σε κέντρο αποτοξίνωσης στην πόλη Γκομέζ Παλάσιο, στην πολιτεία Ντουράνγκο του βόρειου Μεξικού, με αποτέλεσμα να δολοφονηθούν εννέα άνδρες ανακοίνωσαν οι τοπικές Aρχές.
Οι τραυματίες είναι εννέα, προσθέτουν οι Αρχές.
Όπως διευκρινίστηκε από την Εισαγγελία της περιοχής, μεταξύ των θυμάτων συγκαταλέγεται και ο ιδιοκτήτης του κέντρου, το οποίο περιέθαλπε περίπου 50 άτομα.
Ο πόλεμος μεταξύ των καρτέλ που μάχονται για τον έλεγχο της τοπικής αγοράς και της διακίνησης των ναρκωτικών προς τις ΗΠΑ, έχει στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 23.000 ανθρώπους στο Μεξικό, από το 2006.
Τον τελευταίο καιρό στο Μεξικό έχουν πραγματοποιηθεί πολλές δολοφονικές επιδρομές σε κέντρα αποτοξίνωσης, με πιο πρόσφατη αυτή της 11ης Ιουνίου στην πολιτεία Τσιουάουα, όπου περίπου τριάντα ένοπλοι επιτέθηκαν και σκότωσαν 19 άτομα. Όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές, στα κέντρα αποτοξίνωσης βρίσκουν συχνά καταφύγιο μικροέμποροι, οι οποίοι ελπίζουν ότι θα αποφύγουν τόσο την αστυνομία, όσο και τις αντίπαλες συμμορίες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας