Στην Άγκυρα για τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Λιγκ βρίσκεται από το πρωί
της Παρασκευής η Εθνική ομάδα βόλεϊ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την
Τουρκία, στο πλαίσιο του Β' ομίλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή.
Στην Άγκυρα για τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Λιγκ βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η Εθνική ομάδα βόλεϊ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τουρκία, στο πλαίσιο του Β’ ομίλου.
Ο Δημήτρης Τζούριτς, που για πρώτη φορά θα παίξει ως διαγώνιος στην Εθνική ομάδα, έκανε λόγο για σημαντικά παιχνίδια, στα οποία η Εθνική μπορεί να πετύχει το δύο στα δύο:
«Οι αναμετρήσεις με την Τουρκία είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο», τόνισε ο Δημήτρης Τζούριτς και συμπλήρωσε: «Στόχος μας είναι το Final Four της διοργάνωσης. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε».
Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε και στους τομείς όπου πρέπει να στηριχθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Αν δουλέψει σωστά το σερβίς, το μπλοκ, η άμυνα και εκμεταλλευθούμε το γεγονός ότι η αντίπαλος δεν είναι ψηλή ομάδα μπορούμε να πετύχουμε το δύο στα δύο».
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκόρντον Μέιφορθ είναι οι εξής: Δημήτρης Τζούριτς, Νικόλαος Αγγελόπουλος (Ολυμπιακός), Απόστολος Αρμενάκης, Αναστάσιος Ασπιώτης (ΕΑ Πατρών), Αθανάσιος Τερζής, Γεώργιος Πετρέας (Άρης), Αχιλλέας Παπαδημητρίου (Παναθηναϊκός) Γεράσιμος Κανέλλος, Νικήτας Εφραιμίδης (Ηρακλής), Παναγιώτης Πελεκούδας (Λαμία), Ανδρέας Φράγκος (Πανελλήνιος), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξ/ πολης).
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 26 Ιουνίου, 17.00: Τουρκία – Ελλάδα Κυριακή 27 Ιουνίου, 15.00: Τουρκία – Ελλάδα
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.