Σε ίδια επίπεδα με τα περυσινά εκτιμά ο ΟΠΑΠ ότι θα διαμορφωθούν οι πωλήσεις του το 2010, σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού. «Στο τέλος του χρόνου προσδοκούμε ότι ο κύκλος εργασιών θα είναι στο επίπεδο το περσινό με βάση τις ενέργειες που έχουμε εφαρμόσει» ανέφερε τη Δευτέρα ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Σπανουδάκης στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων.
«Η εταιρία το 2010 ήταν προφανές ότι θα περνούσε μέσα από μια δύσκολη οικονομική συγκυρία… η συγκυρία αποδείχθηκε δυσκολότερη των προβλέψεών μας» πρόσθεσε ο Γ.Σπανουδάκης, όπως αναφέρει το Reuters.
Οι πωλήσεις του ΟΠΑΠ διαμορφώθηκαν στα 5,4 δις ευρώ πέρυσι. Στις 14:17, η μετοχή του ΟΠΑΠ ενισχυόταν 5,88% στα 12,96 ευρώ, έχοντας νωρίτερα ενισχυθεί στα 12,97 ευρώ. Η μετοχή της εταιρίας έχει χάσει το 20,2% από την αρχή του έτους.
«Η ΟΠΑΠ είναι καλά τοποθετημένη να αντιμετωπίσει την αρνητική συγκυρία» πρόσθεσε ο Γ.Σπανουδάκης. Ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται για μεγέθυνση των δραστηριοτήτων του κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες για να συμμετάσχει στο άνοιγμα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών που ετοιμάζει η κυβέρνηση.