Οι εκλεκτοί του Μέιφορθ για την προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ ανδρών
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκόρντον Μέιφορθ και οι συνεργάτες του, Μανώλης Ρουμελιώτης και Αντώνης Τσακιρόπουλος, κοινοποίησαν τα ονόματα των 28 αθλητών, που θα κληθούν για την προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ ανδρών και θα αποτελέσουν τη βάση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας για όλες τις διοργανώσεις του καλοκαιριού (προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και European League). Κλήσεις και στην Εθνική γυναικών.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκόρντον Μέιφορθ και οι συνεργάτες του, Μανώλης Ρουμελιώτης και Αντώνης Τσακιρόπουλος, κοινοποίησαν τα ονόματα των 28 αθλητών, που θα κληθούν για την προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ ανδρών και θα αποτελέσουν τη βάση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας για όλες τις διοργανώσεις του καλοκαιριού (προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και European League).
«Επειτα από πολλές συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, ανάλυση παιχνιδιών που παρακολουθήσαμε στα γήπεδα, αλλά και βιντεοσκοπημένα, αποφασίσαμε να καλέσουμε τους παρακάτω αθλητές για τις διεθνείς υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας ανδρών τη φετινή περίοδο», τόνισε ο Γκόρντον Μέιφορθ.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Λόγω του προβλήματος που παρουσιάστηκε με την καθυστέρηση των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε στην ομάδα μεγαλύτερο αριθμό αθλητών.
»Στην Εθνική έχουν συμπεριληφθεί και μικρότεροι ηλικιακά αθλητές για να βοηθήσουν στην προσπάθεια της ομάδος, να γίνονται πιο ολοκληρωμένα οι προπονήσεις, αλλά και να τους δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουν σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο.
»Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ενσωματωθούν στην ομάδα και οι πιο έμπειροι αθλητές έτσι ώστε να έχουμε ολοκληρωμένο το ρόστερ και να γίνουν οι τελικές επιλογές. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 3 Μαΐου στην Παιανία».
Στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (CEV) δηλώθηκαν δώδεκα αθλήτριες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τη σύμφωνη γνώμη του Τζιοβάνι Καπράρα. Η λίστα αυτή θα συμπληρωθεί με οκτώ έως δέκα αθλήτριες στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Ο Τζιοβάνι Καπράρα αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Τρίτη στην Ελλάδα και θα παρουσιαστεί επισήμως την Τετάρτη 28 Απριλίου, 12 η ώρα, στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
Οι αθλήτριες που δηλώθηκαν στη CEV είναι οι εξής: Ευαγγελία Χαντάβα, Ιωάννα Βλάχου (Ολυμπιακός), Μαρία Χατζηνικόλαου, Νικολέττα Κουτουξίδου, Γεωργία Τζανακάκη, Ξανθή Μυλωνά (Παναθηναϊκός), Στυλιανή Χριστοδούλου (Πανελλήνιος), Ελένη Κιόση (Πειραματικό), Σοφία Κοσμά (Κερατέα), Ευαγγελία Κυριακίδου (Ηρακλής), Μαρία Νομικού (Ηρακλής Κηφισιάς), Ευγενία Τσίμα (Μαρκόπουλο).
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την Εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έτσι θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Καναδά και του Μεξικού.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.