Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
Υπό τον φόβο των αντιδράσεων, αναβλήθηκε ξανά η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ

Υπό τον φόβο των αντιδράσεων, αναβλήθηκε ξανά η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΕΚ, με... επίσημη δικαιολογία τη μη απαρτία. Ωστόσο, η πραγματική αιτία της αναβολής φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τις αντιδράσεις των οπαδών της Ένωσης, οι οποίοι θα ανέβουν, ούτως ή άλλως, στην Γράμμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την δραματική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Δεν προπονήθηκαν Νέμεθ και Ενσαλίβα.
- Πλάνο των μετόχων χωρίς... Μπάγεβιτς

2

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΕΚ, με… επίσημη δικαιολογία της αναβολής τη μη απαρτία, καθώς οι περισσότεροι ενημέρωσαν πως δεν θα βρεθούν στα γραφεία της ΠΑΕ και έτσι, αφού δεν συμπληρωνόταν το 51% των μελών της ΠΑΕ, νομικά η αναβολή ήταν επιβεβλημένη.

Ωστόσο, η πραγματική αιτία της αναβολής φαίνεται πως κρύβεται πίσω από τις αντιδράσεις των οπαδών της Ενωσης, οι οποίοι θα ανέβουν, ούτως ή άλλως, το μεσημέρι στην Γράμμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την δραματική κατάσταση, που επικρατεί στην ομάδα.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να ορίσουν νέα ημερομηνία μέσα σε διάστημα 20 ημερών καθώς ο νόμος απαγορεύει νέα αναβολή. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 19 Ιανουαρίου πρέπει να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της νέας Γενικής Συνέλευσης της ΑΕΚ, αλλιώς η ΠΑΕ θα οδηγηθεί στη λύση του Πρωτοδικίου.

Παραμένουν εκτός Ενσαλίβα και Νέμεθ

Με τους Ταμαντανί Ενσαλίβα και Κρίστιαν Νέμεθ να παραμένουν εκτός, διεξήχθη και η προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία την προσεχή Τετάρτη θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον β γύρο της Σούπερ Λίγκ.

Ο Καναδός αμυντικός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση του αναπνευστικού και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Ούγγρος επιθετικός ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ωστόσο στη συνέχεια έκανε θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προβολή βίντεο και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο, ενώ η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies