Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός Σίσιτς έγινε... ΠΑΣάς στα Γιάννινα

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός Σίσιτς έγινε… ΠΑΣάς στα Γιάννινα

Κάτοικος Ιωαννίνων για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος ήρθε με απόλυτη μυστικότητα την Δευτέρα στην ηπειρωτική πόλη και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 8-8-1981 και ξεκίνησε από τη Ρούνταρ Βελένζε ομάδα Α κατηγορίας της Σλοβενίας. Με την ομάδα προπονήθηκε και ένας 21χρονος Αργεντινός γκολκίπερ.

2

Κάτοικος Ιωαννίνων για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος ήρθε με απόλυτη μυστικότητα την Δευτέρα στην ηπειρωτική πόλη και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 8-8-1981 και ξεκίνησε από τη Ρούνταρ Βελένζε ομάδα Α κατηγορίας της Σλοβενίας.

Τον Ιανουάριο 2004 αποκτήθηκε από τον Ηλυσιακό και στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Λάρισα, Λεβαδειακό, Ηρακλή και Ολυμπιακό. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ερυθρός Αστέρας, απ τον οποίο έμεινε ελεύθερος με προσφυγή, συμφώνησε σε όλα με τους ηπειρώτες και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΣ ενόψει Ιανουαρίου.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, απουσιάζουν από την πρωινή προπόνηση οι Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά, Βάντερσον, Σενόνε, Ντε Βισέντι και Ελευθερόπουλος, που έχουν επιπλέον μέρες άδεια. Παράλληλα, μαζί με την ομάδα προπονήθηκε και ένας 21χρονος Αργεντινός γκολκίπερ, ο οποίος έχει έρθει για να δοκιμαστεί.

Τέλος, παρελθόν από το τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο γυμναστής Τάσος Σιδερίδης, που ήταν επιλογή του Γιώργου Παράσχου. Αντικαταστάτης του είναι ο γυμναστής Θωμάς Γιαννιτόπουλος, που είναι επιλογή του Θύμιου Γεωργούλη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην ομάδα της Κορίνθου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024