Ο Κοζώνης έδειξε τα… λεφτά του και ζητεί από τους μετόχους να του παραδώσουν την ΑΕΚ
Ρευστότητα και μάλιστα άμεση, ύψους 95 εκ. δολαρίων φέρεται να παρουσίασε ο Χαράλαμπος Κοζώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε, ζητώντας παράλληλα την άμεση παράδοση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Κοζώνης παρουσίασε έγγραφα που αποδεικνύουν το παραπάνω και ζήτησε από την τωρινή διοίκηση του «Δικεφάλου» να του παραδώσει άνευ όρων την ομάδα. «Να έρθει στην Αθήνα να μας τα πει» είπε ο Χατζηχρήστος, ενώ οπαδοί διαδήλωσαν υπέρ του. - Με «Λύμπε» η προπόνηση
Ρευστότητα και μάλιστα άμεση, ύψους 95 εκ. δολαρίων φέρεται να παρουσίασε ο Χαράλαμπος Κοζώνης στη συνέντευξη που παραχώρησε από το Σικάγο όπου και βρίσκεται, ζητώντας παράλληλα την άμεση παράδοση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο επίδοξος μεγαλομέτοχος της Ένωσης, παρουσίασε στην κάμερα έγγραφα που αποδεικνύουν το παραπάνω και ζήτησε από την τωρινή διοίκηση του «Δικεφάλου», να σταματήσει τα παιχνίδια που μικραίνουν την ομάδα και του παραδώσει άνευ όρων την ομάδα, το συντομότερο δυνατόν.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν από τη συνέντευξη του ομογενή επιχειρηματία σε ελληνικό Μέσο, άφησε σαφείς αιχμές για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι μέτοχοι της ομάδας, ενώ παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία σχετικά με το οικονομικό του status.
Μάλιστα, κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας, υπογραμμίζοντας για μία ακόμα φορά ότι διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να βγάλει την ομάδα από το τέλμα. Ξεκαθάρισε δε ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και για τον λόγο αυτό ζήτησε να του παραδοθεί το συντομότερο δυνατό η διαχείριση της ΠΑΕ.
Ο Κοζώνης φέρεται να παρουσίασε χρεόγραφα από πολύ γνωστό, και καθόλα έγκυρο σε χρηματοοικονομικά στοιχεία, ίδρυμα των ΗΠΑ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για το ίδιο που είχε δώσει και τις πρώτες εγγυήσεις στον Νοτιά, δύο μήνες πριν.
Το όνομά του βέβαια δεν μπορεί να βγει στη δημοσιότητα με απόλυτη σιγουριά, για ευνόητους λόγους, καθώς όλα τα παραπάνω δεν έχουν επιβεβαιωθεί και επίσημα. Κι αυτό γιατί η συνέντευξη έγινε… κεκλεισμένων των θυρών και η όποια ενημέρωση γίνεται με κάθε επιφύλαξη.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, από αυτά που βγαίνουν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, τα τωρινά στοιχεία δεν έχουν καμία σχέση σε ισχύ και φερεγγυότητα, με τα προηγούμενα της τράπεζας του Ιλινόις. Παράλληλα, τονίζεται ότι αποδεινύει επένδυση ύψους 95 εκ. δολαρίων, όντας μέρος της περιουσίας του Κοζώνη και μπορούν να ρευστοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καλύπτει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.
Κάποιες πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τον ασφαλιστικό κολοσσό «Allianz», χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Περισσότερα από τη συνέντευξη, αλλά και τα πρώτα της πλάνα αναμένονται τη Δευτέρας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.