Λευκή ισοπαλία στην Αμμόχωστο για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕ Πάφου
Λευκή ισοπαλία στον εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕ Πάφου. Ο βαθμός της ισοπαλίας ευνόησε περισσότερο την ομάδα της Πάφου αφού παρέμεινε στην ένατη θέση με 16 βαθμούς, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση.
Λευκή ισοπαλία στον εξ αναβολής αγώνα της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕ Πάφου. Ο βαθμός της ισοπαλίας ευνόησε περισσότερο την ομάδα της Πάφου αφού παρέμεινε στην ένατη θέση με 16 βαθμούς, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση.
Νέα Σαλαμίνα – ΑΕ Πάφος 0-0
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί με τις συχνές τους επισκέψεις στην αντίπαλη εστία. Στο 13ο λεπτό ο Χαϊλής δοκίμασε το σουτ αλλά κατάληξη της μπάλας δεν ήταν η επιθυμητή. Οι γηπεδούχοι μετά το 20λεπτό ισορρόπησαν το παιχνίδι παίζοντας πιο επιθετικά.
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έδιναν δυνατές μάχες στο κέντρο του γηπέδου. Η ΑΕ Πάφος λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ στο 69 με τον Βίτορι να αποκρούει το πλασέ του Λούκμαν. Στα τελευταία λεπτά η Σαλαμίνα ανέβασε την απόδοση της αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.