Επιστροφή του Ζιοβάνι στη Σάντος στο πόστο του τεχνικού διευθυντή
Στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επιστρέφει ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, καθώς όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Βραζιλίας, θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αγωνιστεί κιόλας μέχρι το τέλος της χρονιάς, πριν αναλάβει το νέο του πόστο.
Στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά επιστρέφει ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, καθώς όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Βραζιλίας, θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να αγωνιστεί κιόλας μέχρι το τέλος της χρονιάς, πριν αναλάβει το νέο του πόστο.
Ο 37χρονος Bραζιλιάνος που λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους φίλους του Ολυμπιακού, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Σάντος από 1994 μέχρι το 1996, σημειώνοντας 69 τέρματα σε 104 συμμετοχές, επίδοση που του απέφερε τη μεγάλη μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα.
Μετά τον Ολυμπιακό όπου έμεινε έξι σεζόν, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, επέστρεψε και πάλι στη Σάντος, για να αγωνιστεί σε 29 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας έξι τέρματα.
Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στη Μότζι Μίριμ του Ριβάλντο, σκοράροντας έξι τέρματα σε 12 αγώνες.
Παράλληλα, έχει φορέσει 20 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, σκοράροντας έξι φορές.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.