Ευχαριστημένος ο Σάντος για τον ΠΑΟΚ, παράπονα Καραγεωργίου για τον Εργοτέλη
Την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και την απόδοση των παικτών του εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος έκανε λόγο για δίκαιη νίκη, αλλά και σημαντικό ψυχολογικό βήμα για τον «Δικέφαλο». Ωστόσο άφησε και αιχμές για τη διαιτησία, λέγοντας ότι από την ομάδα του έχουν «κοπεί» τέσσερις βαθμοί. Απογοητευμένος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Καραγεωργίου από την εμφάνιση του Εργοτέλη.
Την απόλυτη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και την απόδοση των παικτών του εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος έκανε λόγο για δίκαιη νίκη, αλλά και σημαντικό ψυχολογικό βήμα για τον «Δικέφαλο». «Μπήκαμε δυνατά και πιέσαμε αρκετά. Νομίζω ότι μετά το 15 σταματήσαμε να έχουμε το επιθυμητό βάθος στις επιθέσεις μας. Ισως μας έλειψε η προσωπικότητα σε κάποιες φάσεις.
»Παρόλο που συνεχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι, ο Εργοτέλης κέρδισε μέτρα και άρχισε να φθάνει με αξιώσεις κοντά στη δική μας περιοχή. Στο πρώτο ημίχρονο τελείωσε με καλές ευκαιρίες. Στην ανάπαυλα είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι πρέπει να δείξουν περισσότερο πάθος, ποιότητα και χαρακτήρα.
»Τα εξτρέμ μας ήταν περισσότερο κοντά στους μπακ και έπρεπε να ανεβαίνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και βάλαμε το γκολ. Από την στιγμή που το πετύχαμε νωρίς, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τον Εργοτέλη. Εμείς κοντρολάραμε το ρυθμό του παιχνιδιού και είχαμε καλή κυκλοφορία. Αυτή η νίκη ήταν δίκαιη και πολύ σημαντική».
«Μας έκοψαν βαθμούς στα παιχνίδια με Πανιώνιο, Ατρόμητο»
Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε ότι ο λόγος που δεν χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα τον Πάμπλο Κοντρέρας είναι γιατί ο Χιλιανός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ αναφερόμενος στην συγκομιδή βαθμών του «Δικεφάλου» για τον πρώτο γύρο τόνισε:
«Νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορούσε και άξιζε να έχει πέντε με έξι παραπάνω βαθμούς. Δεν μας άφησαν να κερδίσουμε αυτούς τους βαθμούς με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο.
»Σε άλλα παιχνίδια βέβαια τα οποία κυρίως θέλαμε εμείς και μπορούσαμε να πάρουμε όπως στην Καβάλα δεν τα καταφέραμε. Οπότε όχι, δεν είμαι ικανοποιημένος.
»Σε ότι αφορά την ομάδα και την απόδοση της, είναι ξεκάθαρο στα δύο τελευταία παιχνίδια το τι μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ από αυτή την ομάδα στο δεύτερο γύρο».
«Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία»
Αναφερόμενος στο σκόρερ του Δικεφάλου, Νίκο Αραμπατζή ο έμπειρος προπονητής είχε να πει: «Πάντα είχε θέληση και διάθεση. Η δουλειά του όλο αυτό τον καιρό έχει καρπούς αφού μαθαίνει και διορθώνεται. Eχει ωριμάσει πολύ σαν ποδοσφαιριστής και προσωπικά θεωρώ ότι έχει ακόμη πράγματα να δώσει».
Tέλος, όσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι ο Φερνάντο Σάντος τόνισε ότι δεν παίρνονται αποφάσεις εν ψυχρώ, ενώ έστρεψε την προσοχή του στην βελτίωση σε κάποιους τομείς στην ομάδα:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε μεταγραφές μόνο και μόνο για να πούμε ότι κάναμε. Oλοι καταλαβαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παίκτη στην επίθεση.
»Αν μπορούμε να κάνουμε κάποια κίνηση για να καλυτερέψουμε την κατάσταση θα την κάνουμε. Θα δουλέψουμε τώρα όμως για να βελτιωθούμε σε κάποια σημεία».
Καραγεωργίου: «Μας επηρέασαν οι απουσίες»
Για δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ έκανε λόγο και ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωγίου, ο οποίος ανέφερε: «Δεν ήταν ένα παιχνίδι που τρελάθηκε ο φίλαθλος κόσμος», είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη, αναφερόμενος στην ποιότητα του αγώνα για να προσθέσει:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο συγκεντρωμένος στο στόχο του. Σε μία στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και έτσι τα πράγματα για εμάς έγιναν πολύ δύσκολα διότι ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια πολύ καλά. Οι παίκτες που δεν είχαμε μαζί μας έπαιξαν ένα ρόλο διότι μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι».
Οταν ρωτήθηκε, τέλος, για τη συγκομιδή στον πρώτο γύρο, είπε: «Ολοκληρώσαμε τον γύρο με 21 βαθμούς. Καλύτερη συγκομιδή από την περσινή, όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα δύο τελευταία παιχνίδια».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.