Στον Αθλητικό Εισαγγελέα ο Εστογιανόφ για την μπουνιά στον Αραούχο
Αυτεπάγγελτη έρευνα για τα όσα διαδραματίστηκαν στη φυσούνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, με πρωταγωνιστές τους Φαμπιάν Εστογιάνοφ και Κάρλος Αραούχο, διέταξε ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κώστας Σιμιτζόγλου. Ο κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε για κατάθεση, με την ιδιότητα του υπόπτου, τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Φαμπιάν Εστογιάνοφ για το περιστατικό που σημάδεψε την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, καθώς και τον Αραούχο ως μάρτυρα.
Αυτεπάγγελτη έρευνα για τα όσα διαδραματίστηκαν στη φυσούνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, με πρωταγωνιστές τους Φαμπιάν Εστογιάνοφ και Κάρλος Αραούχο, διέταξε ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Κώστας Σιμιτζόγλου.
Ο κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε για κατάθεση, με την ιδιότητα του υπόπτου, τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Φαμπιάν Εστογιάνοφ για το περιστατικό που σημάδεψε την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, καθώς και τον Αραούχο ως μάρτυρα.
Να θυμίσουμε ότι ο Εστογιάνοφ θα καθίσει στο «σκαμνί» του Αθλητικού Δικαστή της Σούπερ Λίγκας, αφού η έκθεση του παρατηρητή αναφέρει ότι «… μετά τη λήξη του αγώνα χτύπησε με γροθιά στο μάτι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας Αραούχο Κάρλος, προξενώντας σε αυτόν τραύματα στο μάτι».
Με βάση το άρθρο 10 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ και επειδή αναφέρεται στην έκθεση του παρατηρητή τραυματισμός αντιπάλου, ο Εστογιάνοφ απειλείται με αποκλεισμό οκτώ αγωνιστικών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.