«Οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι κακοί» δήλωσε ο Ναφτί
Παραδέχθηκε το ψυχολογικό πρόβλημα που απέκτησαν το αγωνιστικό τμήμα μέσα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, διατύπωσε όμως και ξεκάθαρη άποψη σχετικά με την αντιμετώπιση του Αρη από την διαιτησία. Ο Μεχντί Ναφτί - λόγω τιμωρίας - δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά έβγαλε πολλά συμπεράσματα σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τους διαιτητές.
Παραδέχθηκε το ψυχολογικό πρόβλημα που απέκτησαν το αγωνιστικό τμήμα μέσα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, διατύπωσε όμως και ξεκάθαρη άποψη σχετικά με την αντιμετώπιση του Αρη από την διαιτησία. Ο Μεχντί Ναφτί – λόγω τιμωρίας – δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά έβγαλε πολλά συμπεράσματα σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από τους διαιτητές.
«Οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι κακοί. Πραγματικά, είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια που δώσαμε στα οποία ήταν καλή η διαιτησία. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα επέλθει ισορροπία επί του συγκεκριμένου ζητήματος. Είναι λογικό στη διάρκεια μιας αγωνιστικής περιόδου να υπάρξουν στιγμές στις οποίες θα αδικηθείς και άλλες που θα ευνοηθείς.
»Αυτό δεν ισχύει όμως στη δική μας περίπτωση. Το μόνο όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, το έργο μας και να βάλουμε τα πράγματα στον σωστό δρόμο», είπε ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής.
Ρωτήθηκε μάλιστα για την ψυχολογία του συνόλου έπειτα από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, όπου παραδέχθηκε ότι «το πρόβλημα είναι και ψυχολογικό, αλλά κάθε ζήτημα μένει στα αποδυτήρια.
»Δεν είναι μόνο αγωνιστικά τα προβλήματα, αλλά θα λυθούν εντός των ημερών. Προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι είμαστε και πολύ άτυχοι, αλλά κάποια στιγμή θα δικαιωθούν οι προσπάθειές μας».
Αναφορικά με τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό, απάντησε ότι «σαφέστατα πρόκειται για έναν αγώνα κομβικής σημασίας, αφού είναι απαραίτητο να κερδίσουμε. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει σημειώσει βελτίωση από την ημέρα που ανέλαβε ο νέος προπονητής, αλλά πρέπει να έρθουν και οι νίκες».
Ερωτηθείς για το σύστημα (4-4-2) που χρησιμοποιεί ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, σημείωσε ότι «για μένα, σημασία έχει το πώς παίζει έναν ποδοσφαιριστή και πως αντιδρούν σε όλες τις καταστάσεις. Ενδεχομένως να υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης στην ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μέσα από ένα σερί νικών που ελπίζω ότι θα κάνουμε, όλα θα αποκατασταθούν. Πρέπει ασφαλώς να αποκτήσουμε και λίγη τύχη», είπε και μίλησε για κάποιους που κάνουν πόλεμο στον Αρη.
«Δεν γνωρίζω από πού προέρχεται, αλλά κάποιοι πολεμούν την ομάδα. Εχω διαπιστώσει ότι υπάρχει ένα κακό κλίμα γύρω από την ομάδα και άνθρωποι που είναι κόντρα στον Αρη», κατέληξε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
LIVE: Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Σάντερλαντ – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 34η αγωνιστική Premier League.
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τα ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.