Δείτε πως «Βγήκαμε από τα Ρούχα μας» στον Τριανόν!
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στον κινηματογράφο «Τριανόν Filmcenter», θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ που αφορά την 1η Γυμνή Ποδηλατοδρομία που έγινε στην Ελλάδα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους που ταξιδεύει στην Αθήνα. Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Βγήκαμε από τα ρούχα μας» σε σενάριο και σκηνοθεσία Ελλης Ζερμπίνη, απέσπασε το βραβείο Κοινού στο 11ο […]
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, στον κινηματογράφο «Τριανόν Filmcenter», θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ που αφορά την 1η Γυμνή Ποδηλατοδρομία που έγινε στην Ελλάδα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους που ταξιδεύει στην Αθήνα.
Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Βγήκαμε από τα ρούχα μας» σε σενάριο και σκηνοθεσία Ελλης Ζερμπίνη, απέσπασε το βραβείο Κοινού στο 11ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το World Naked Bike Ride είναι ένα διεθνές κίνημα, με σκοπό τη διάδοση του ποδηλάτου, ενάντια στην υπερβολική και άσκοπη χρήση του ΙΧ.
Ξεκίνησε το 2004 από το Βανκούβερ του Καναδά και έκτοτε γίνεται σε εβδομήντα τρεις πόλεις σε όλο τον κόσμο.
Η πρώτη διεθνής ποδηλατοδρομία έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 27 Ιουνίου του 2008.
Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τις προσπάθειες μίας ομάδας ποδηλατών, που θέλησε να φέρει τη δράση αυτή στη Θεσσαλονίκη.
Καταγράφει όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές Ιουνίου του 2008, όταν και έγινε η εξαγγελία της ποδηλατοδρομίας έως και την ημέρα που αυτή πραγματοποιήθηκε και εξετάζει θέματα που αφορούν στην αιτία της διαμαρτυρίας, τον τρόπο με τον οποίο ασχολήθηκαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με αυτή, καθώς επίσης και τη στάση της τοπικής ηγεσίας.
Το ντοκιμαντέρ έχει στόχο να ενημερώσει για θέματα που αφορούν στην αναγκαιότητα της χρήσης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μεταφοράς στην καθημερινή ζωή και την ανάγκη διεκδίκησης καλύτερων συνθηκών υποδομής και ασφάλειας για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το μέσο αυτό.
Δείτε
Το τρέιλερ: http://www.facebook.com/video/video.php?v=72288194011
Την αφίσα: http://www.facebook.com/photo.php?pid=3522592&id=27422816577
“WORLD NAKED BIKE RIDE @ GREECE” http://facebook.com/wnbr.greece
http://www.facebook.com/event.php?eid=153699513007
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.worldnakedbikeride.gr
Ωρα έναρξης προβολής του ντοκιμαντέρ: 23.00
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΑΝΟΝ FILMCENTER – ΑΘΗΝΑ Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101 – ΜΕΤΡΟ Βικτώρια)
Τηλ.: 210-8215469, 210-8222702
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει μονίμως τον ανήξερο και κυρίως τον ανεύθυνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442