«Νερατζούρι» το ντέρμπι του Μιλάνου, η Ίντερ 4-0 την Μίλαν
Το μισό Μιλάνο γιορτάζει, το άλλο μισό έχει πέσει σε... κατάθλιψη, καθώς το κλασικό ντέρμπι βάφτηκε... νερατζούρι, στα χρώματα της Ιντερ, η οποία συνέτριψε 4-0 τη Μίλαν. Με δέκα έπαιζαν οι «ροσονέρι» από το 40ό λεπτό λόγω της αποβολής του Γκατούζο.
Το μισό Μιλάνο γιορτάζει, το άλλο μισό έχει πέσει σε… κατάθλιψη, καθώς το κλασικό ντέρμπι βάφτηκε… νερατζούρι, στα χρώματα της Ιντερ, η οποία συνέτριψε 4-0 τη Μίλαν.
Ο Τιάγκο Μότα στο 30, ο Ντιέγκο Μιλίτο με πέναλτι στο 36, ο Μαϊκόν στο 45 και ο Στάνκοβιτς στο 67 πέτυχαν τα γκολ του θριάμβου, απέναντι στη Μίλαν που πλήρωσε (συν τοις άλλοις) και την απερισκεψία του Ρίνο Γκατούζο, ο οποίος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (η πρώτη στη φάση του πέναλτι, όταν «γκρέμισε» τον Ετό και η δεύτερη στο 40), αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.