Αναβάθμιση στα 8Mbps για τις γραμμές ΑΡΥΣ της Tellas
Έως τις 3 Ιουλίου 2009 εκτιμά η Tellas ότι θα έχει ολοκληρώσει την αναβάθμιση των ταχυτήτων της υπηρεσίας ADSL.
Έως τις 3 Ιουλίου 2009 εκτιμά η Tellas ότι θα έχει ολοκληρώσει την αναβάθμιση των ταχυτήτων της υπηρεσίας ADSL.
Έτσι, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Tellas ADSL θα απολαμβάνουν ταχύτητες έως 8 Mbps/384Kbps εάν συνδέονται μέσω γραμμής ΑΡΥΣ (από το δίκτυο του ΟΤΕ) έως και 24/1Mbps, εάν συνδέονται μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της WIND. Οι συνδέσεις ΑΡΥΣ περιορίζονταν ως τώρα στα 2Mbps/256Kbps. Προϋπόθεση για την αναβάθμιση είναι η υποστήριξη της ταχύτητας 8Mbps/384kbps (Α.ΡΥ.Σ) από το δίκτυο του ΟΤΕ Η μηνιαία χρέωση για την υπηρεσία παραμένει 19,50 ευρώ.
Oι υπάρχοντες συνδρομητές της υπηρεσίας Tellas ADSL Best Price θα αναβαθμιστούν αντίστοιχα από 2Μbps/256 kbps σε 8Mbps/384kbps (μέσω δικτύου WIND) και από 1 Mbps /256 kbps (AΡΥΣ) σε 2 Mbps / 256 kbps.
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Capital Clean Energy Carriers: Από 3,75% έως 4,05% το εύρος επιτοκίου για το ομόλογο
- Καισαριανή: Οι φάκελοι των αγωνιστών που εκτελέστηκαν και ο δρόμος για την ταυτοποίηση των φωτογραφιών
- LIVE: Γαλατάσαραϊ – Γιουβέντους
- Pikachu Illustrator: Ο Λόγκαν Πολ πούλησε το «ιερό δισκοπότηρο» των Pokémon σε τιμή ρεκόρ
- Μαρούσι – Άρης Betsson 87-80: Στους «4» του Κυπέλλου οι Αμαρουσιώτες με έξι διψήφιους (vids)
- Αποκαλύψεις για την μεγάλη κόντρα Κριστιάνο Ρονάλντο – Τεν Χαγκ
- Λιακούλη: Πολιτικό θράσος να προτείνει η κυβέρνηση «μητρώο διαφθοράς» – Ας γράψει το… όνομά της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442