Νέο εισιτήριο διάρκειας τριών ημέρων εγκαινιάζει την Τετάρτη ο ΟΑΣΑ
Ένα νέο εισιτήριο για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής διάρκειας τριών ημερών και κόστους 15 ευρώ κυκλοφορεί από την 1η Ιουλίου ο ΟΑΣΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στην Αθήνα. Το tourist ticket ισχύει για όλα τα μέσα μεταφοράς αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ.
Ένα νέο εισιτήριο για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής διάρκειας τριών ημερών και κόστους 15 ευρώ κυκλοφορεί ο ΟΑΣΑ από την Τετάρτη 1η Ιουλίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών που θα παραμένουν για λίγες ημέρες στην Αθήνα.
Το νέο εισιτήριο (Tourist Ticket), ισχύει για τρεις ημέρες από την πρώτη επικύρωση κατά την πρώτη επιβίβαση για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ.
Επίσης, ισχύει για απεριόριστες μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και για τη λεωφορειακή γραμμή 400 «Αξιοθέατα της Αθήνας».
Η πώληση του τριήμερου εισιτηρίου των 15 ευρώ θα γίνεται από τα εκδοτήρια εισιτηρίων της ΕΘΕΛ στο αεροδρόμιο, του Προαστικού στο αεροδρόμιο και στους σταθμούς Λαρίσης και Πειραιά από το Μετρό στο σταθμό Σύνταγμα και από τον ΗΣΑΠ στους σταθμούς Πειραιάς και Ομόνοια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.