Ο John Hopkins στα Superbikes με Honda
Ο John Hopkins στα Superbikes με Honda
Ο John Hopkins (που έχασε τη θέση του στο MotoGP έπειτα από την αιφνίδια αποχώρηση της Kawasaki) ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα αγωνιστεί φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes με την ομάδα Stiggy Honda.
Την ώρα που ο έτερος αναβάτης της Kawasaki, Marco Melandri, συμφώνησε να αγωνιστεί με τη Hayate Racing (που έχει την υποστήριξη της Kawasaki) στο MotoGP, ο 25χρονος Αμερικανός διάλεξε τα Superbikes. Και οι χρόνοι της Hayate στις μέχρι στιγμής δοκιμές του MotoGP τον δικαιώνουν.
Η Kawasaki έκανε έτσι τα πράγματα ώστε η συνεργασία να έχει ευτυχή κατάληξη και για τις δύο πλευρές και είμαι ευγνώμων στην Kawasaki που μου επέτρεψε να αγωνίζομαι με τις μοτοσικλέτες της. Είμαι ενθουσιασμένος για το 2009 και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προχωρήσω παραπέρα, είπε ο J. Hopkins.
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442