"Ο Πανελλήνιος Γ. Σ. έκοψε την πίτα του βραβεύοντας τους αθλητές του"
Σε μία λαμπρή εκδήλωση, ο Πανελλήνιος Γ. Σ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Κυψέλη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πλήθος προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και τον αθλητικό χώρο έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Σε ομιλία του, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου κ. Μίνως Ξ. Κυριακού δήλωσε μεταξύ άλλων: «118 χρόνια από την ίδρυση του Πανελλήνιου, του πρώτου αθλητικού συλλόγου στη χώρα μας, ο Πανελλήνιος εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί σε 22 Ολυμπιακά αθλήματα, προσφέροντας διέξοδο στη νεολαία μας και αποτελεί δέσμευση προσωπική και των συνεργατών μου ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά περισσότερων από 7.000 οικογενειών στην Αθήνα, υγεία, αθλητισμό, εξαιρετικές συνθήκες, αθλητική και ολυμπιακή παιδεία, προστατεύοντάς τα από τις σύγχρονες κοινωνικές μάστιγες, το ντόπινγκ, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το ρατσισμό».
Με αφορμή την κοπή της πίτας του Πανελληνίου, ο σύλλογος απένειμε τιμητικές βραβεύσεις εξαίρετης διάκρισης και Πανελληνιονικών.
Τέλος, ειδική τιμητική βράβευση έγινε στην Ομάδα Μπάσκετ του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, η οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α1. Το 2008 προκρίθηκε για πρώτη φορά στις 16 καλύτερες ομάδες του Γιουροκάπ, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
- Ασύλληπτο συμβόλαιο στον Μπράιαντ: Η Χάποελ Τελ Αβίβ προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για να ανανεώσει
- Ακόμα δεν βρήκε «αυτό που θέλουν οι γυναίκες»: Ο Μελ Γκίμπσον και η Ρόζαλιντ Ρος χώρισαν
- Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου: «Την έβριζε χυδαία» – Τι έλεγε ο γιος στο «Τούνελ»
- Η Microsoft αναζητά νέα ζωή μετά το ειδύλλιο με την OpenaAI
- Δήμος Πειραιά: Σε λειτουργία θερμαινόμενος χώρος για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες
- Στα λευκά η Εύβοια – Σε ποια χωριά χιονίζει (φωτογραφίες και βίντεο)
