Έρευνα για στημένο αγώνα στην Ισπανία τη σεζόν 2006-07
Η Ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ζήτησε να ξεκινήσουν έρευνες για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Λεβάντε (2-0), η οποία διεξήχθη στην τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2006- 2007 και κράτησε τους «Βάσκους» στην πρώτη κατηγορία. Το κλίμα «πυροδότησαν» κάποια δημοσιεύματα με συνομιλίες ποδοσφαιριστών και παραγόντων.
Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ζήτησε να ξεκινήσουν έρευνες για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Λεβάντε (2-0), η οποία διεξήχθη στην τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2006- 2007 και κράτησε τους «Βάσκους» στην πρώτη κατηγορία. Το κλίμα «πυροδότησαν» κάποια δημοσιεύματα με συνομιλίες ποδοσφαιριστών και παραγόντων τα οποία βγήκαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας και έστειλαν κατευθείαν την υπόθεση στα δικαστήρια για να διερευνηθεί.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου του 2007 και η Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε νικήσει 2-0, εξασφαλίζοντας με αυτό το αποτέλεσμα την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.
Παράλληλα, ερευνάται ήδη αντίστοιχη υπόθεση που αφορά την αναμέτρηση της Μάλαγας με την Τενερίφη για την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας (15/6/08), το τελικό σκορ της οποίας χάρισε στο σύλλογο της Ανδαλουσίας την άνοδο στην Primera Division.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.