Αναβολή στο Κολοσσός – Αιγάλω, λόγω κακοκαιρίας
Ο προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (17:00) αγώνας μεταξύ Κολοσσού και Αιγάλεω αναβλήθηκε, καθώς η αθηναϊκή ομάδα δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει έγκαιρα στη Ρόδο, λόγω κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. Οπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ, το παιχνίδι θα γίνει με 24 ώρες καθυστέρηση, δηλαδή στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όπως προβλέπει ο κανονισμός.
89
Ο προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής (17:00) αγώνας μεταξύ του Κολοσσού και του Αιγάλεω αναβλήθηκε, καθώς η αθηναϊκή ομάδα δεν ήταν δυνατό να ταξιδέψει έγκαιρα στη Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.
Οπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ, το παιχνίδι θα γίνει με 24 ώρες καθυστέρηση, δηλαδή στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ:
«Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι οποίες δεν επέτρεψαν στην αποστολή του Αιγάλεω ΕΣΤΙΑ να ταξιδέψει στη Ρόδο και κατόπιν αποφάσεων της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ-ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΣΤΙΑ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γουατεμάλα: Σε «κατάσταση πολιορκίας» κηρύχθηκε η χώρα μετά τις δολοφονίες αστυνομικών από συμμορίες
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά