Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Ο Ολυμπιακός με συνταγή… Μπενφίκα απέναντι στην «Αρκούδα»

Ο Ολυμπιακός με συνταγή… Μπενφίκα απέναντι στην «Αρκούδα»

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα την «πεντάρα» στην Μπενφίκα, αλλά και την «τεσσάρα» στον Παναιώνιο. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκούρασε τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στην προτογαλική ομάδα και αναμένεται να τους επαναφέρει για το ματς του Κυπέλλου UEFA στην... παγωμένη Ουκρανία, απέναντι στην Μέταλιστ.

89

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, με αποκορύφωμα την «πεντάρα» στην Μπενφίκα, αλλά και την «τεσσάρα» στον Παναιώνιο.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκούρασε τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στην προτογαλική ομάδα και αναμένεται να τους επαναφέρει για το ματς του Κυπέλλου UEFA στην… παγωμένη Ουκρανία, απέναντι στην Μέταλιστ.

Ο λόγος για τους Τζόρτζεβιτς Αντζα, Γκαλέτι και Πατσατζόγλου. Ο Ολυμπιακός απέδωσε καλό ποδόσφαιρο ακόμα και με αλλαγές, γεγονός που δείχνει τη φόρμα της ομάδας, κάτι που ο ισπανός ποδοσφαιριστής θέλει να εκμεταλλευτεί και να «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με 11αδα-καρμπόν με το ματς με την πορτογαλική ομάδα αναμένεται λοιπόν να παρατάξει την ομάδα του ο Βαλβέρδε, με ερωτηματικό μόνο μία θέση.

Ο Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά και θέτει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος ίσως τον χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Πάντου.

Αντζας, Παπαδόπουλος και Ντομί θα είναι η υπόλοιποι αμυντικοί, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι και Τζόρτζεβιτς στη μεσαία γραμμή, στην κορυφή της επίθεσης ο Ντιόγκο και πίσω του με ελεύθερο ρόλο ο… δαιμονισμένος Μπελούτσι.

Ο Αργνετινός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα κα τόνισε πως και ο ίδιος αισθάνεται πλέον καλύτερα: «Βρίσκομαι στην καλύτερη μου φάση από τότε που ήρθα στην ομάδα.

»Τώρα παίζω περισσότερο και νιώθω ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από τον προπονητή μου. Ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά και πλέον παίζω στη θέση που μου αρέσει.

»Είμαι κοντά στην περιοχή, κινούμαι ελεύθερα και έτσι μπορώ να σκοράρω κιόλας, μπορώ να γίνομαι πιο απειλητικός», τόνισε ο Μπελούτσι, ενώ πρόσθεσε:

«Με βοηθάει, όμως, και όλη η ομάδα. Με τον Ντιόγκο βρισκόμαστε σαν να παίζουμε πολύ καιρό μαζί. Παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έτσι είναι πιο εύκολο για κάθε ποδοσφαιριστή.

»Είμαστε σε θέση ισχύος για το Πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να προσφέρουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο μας».

Από την πλευρά του, ο Βαλβέρδε τόνισε στους παίκτες του ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης:

«Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση και το βλέπω κι εγώ, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Το παιχνίδι με την Μέταλιστ θα είναι δύσκολο και οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
Cookies