Συμφωνία Αρη και Σανταντέρ για το δανεισμό του Βίτολο
Με την φανέλα του Αρη αναμένεται να αγωνίζεται φέτος ο μεσοαμυντικός της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Βίτολο καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να αποκτηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο.
89
Με την φανέλα του Αρη αναμένεται να αγωνίζεται φέτος ο μεσοαμυντικός της Ρασίνγκ Σανταντέρ, Βίτολο καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να αποκτηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο.
Ο Βίκτορ Χαβιέρ Ανίνο Μπερμούδες, όπως είναι ολοκληρωμένο το όνομά του, είναι 25 ετών και πρόκειται για μια επιλογή του Κίκε Ερνάντεθ. Είναι αριστεροπόδαρος και κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητά του.
Έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Τενερίφη (2001-2005), μετρώντας 69 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ το καλοκαίρι του 2005 μεταγράφηκε στην Σανταντέρ, πραγματοποιώντας 66 εμφανίσεις. Η προηγούμενη σεζόν, τον βρήκε να αγωνίζεται ως δανεικός στην Θέλτα έχοντας 34 συμμετοχές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442