89

Στη Λάρισα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης 18/6 ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ. Ο «τίγρης» έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «βυσσινί» και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Αυτό πάντως δεν τον εμποδίζει καθόλου να ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Πρώτο μέλημα του νέου τεχνικού της ΑΕΛ είναι να εμπλουτίσει το ρόστερ της ομάδας με νέα παιδιά. Οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι και τέσσερις τον αριθμό.

Πρόκειται για τους Μάριο Ματαλόν, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Καραδολάμη και Σωτήρη Μανωλόπουλο. Οι τρεις πρώτοι ανήκουν στον Αρη, με τον οποίο έχει γίνει επαφή για την απόκτηση τους με τη μορφή δανεισμού και η διοίκηση των κίτρινων δείχνει σε πρώτη φάση θετική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Πιο δύσκολη μοιάζει η περίπτωση του Μανωλόπουλου που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με την Παλένθια, από την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο που έχει υψηλό buy-out. Ο Αλεξανδρής όμως τον θέλει οπωσδήποτε και θα παλέψει την υπόθεση της απόκτησης του είτε με κανονική μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού.   

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr