30

Οι Τζαζ εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον παράγοντα έδρα και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών της Δύσης με αντίπαλο τους Λέικερς.

Η ομάδα της Γιούτα επικράτησε, στην παράταση, με σκορ 123-115 και μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα είναι εκείνη που πανηγυρίζει δύο νίκες στη σειρά δίνοντας άλλο ενδιαφέρον ενόψει της συνέχειας.

Ο Ντέρον Ουίλιαμς τελείωσε το ματς με 29 πόντους και 14 ασίστ, ενώ ο Κάρλος Μπούζερ είχε 14 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Οκούρ 18 και 11 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Μπράιαντ που είχε όλη την άμυνα των Τζαζ πάνω του, ολοκλήρωσε με 33 πόντους και 10 ασίστ.

Στο Σαν Αντόνιο, οι Σπερς είχαν σε καταπληκτική βραδιά τον Τιμ Ντάνκαν, νίκησαν τους Χόρνετς με 100-80 και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών. Πέτυχε 22 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ και έκανε τέσσερα μπλοκ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Κρις Πολ ξεχώρισε με 23 πόντους.

Συνοπτικά σε αγώνες για τον 2ο γύρο των πλέι οφ στο ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Γιούτα-Λέικερς 123-115 (παράταση)

(Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 2-2)

Σαν Αντόνιο-Νέα Ορλεάνη 100-80

(Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 2-2)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters