Με το ισόπαλο 1-1 έληξε η αναμέτρηση της Αϊντραχτ και της Ντόρτμουντ
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 30ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα, καθώς Αϊντραχτ και Ντόρτμουντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην «Κόμπερτσμπανκ Αρένα» της Φρανκφούρτης. Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο Αμανατίδης ενώ ο Μάντζιος παρακολούθησε τη συνάντηση από τον πάγκο.
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 30ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα, καθώς Αϊντραχτ και Ντόρτμουντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην «Κόμπερτσμπανκ Αρένα» της Φρανκφούρτης.
Ο Αμανατίδης συμπεριλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα των γηπεδούχων και αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ ο Μάντζιος παρακολούθησε τη συνάντηση από τον πάγκο.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.