Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραντεβού στη Νεάπολη δίνουν εφέτος Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός

Ραντεβού στη Νεάπολη δίνουν εφέτος Βραδυποριακός και Ταλαιπωριακός

Για 47η χρονιά πραγματοποιείται ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής η αναμέτρηση Βραδυποριακού - Ταλαιπωριακού, με τη διαφορά ότι εφέτος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης αφού σε αυτό της Προοδευτικής ο αγωνιστικός χώρος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τη σέντρα θα κάνει ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος που είναι πλέον 101 ετών!

66

Για 47η χρονιά πραγματοποιείται ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής η αναμέτρηση Βραδυποριακού – Ταλαιπωριακού, με τη συμμετοχή βετεράνων του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής, με τη διαφορά ότι εφέτος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης αφού σε αυτό της Προοδευτικής ο αγωνιστικός χώρος δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του SUPERΣΠΟΡ FM, τόνισε:

«Δεν υπάρχει νικητής σε αυτό το παιχνίδ, το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει. Αυτό που μετράει είναι η αγάπη και η χαρά της μέρας» είπε ο Αντώνης Γλύκας και πρόσθεσε: «Τη σέντρα θα κάνει ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος που έχει φτάσει τα 101 χρόνια ζωής. Οι διαιτητές θα είναι εν ενεργεία και όχι βετεράνοι. Θέλουμε να μας προλαβαίνουν αφού κάποιοι από τους παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Στη συνέχεια έδωσε ορισμένα σπουδαία ονόματα που αναμένεται να αγωνιστούν και φέτος με τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα τους οι Χατζίδης, Κοκκολάκης, Λεμονής, Βαμβακούλας, Γκόγκιτς και πολλοί άλλοι.

«Από του χρόνου ελπίζουμε ότι θα έχουμε μαζί μας και τον Γρηγόρη Γεωργάτο και τον Ηλία Πουρσανίδη. Θα εμφανιστούν παίκτες που προέρχονται από πέντε διαφορετικές δεκαετίες. Πολλά μπράβο αξίζουν και στους παλαιμάχους της Προοδευτικής που δίνουν κάθε χρόνο το παρόν» τόνισε ο Αντώνης Γλύκας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024