Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
weather-icon 17o
Σε αναζήτηση τρόπου διαμαρτυρίας για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ ενόψει πλέι-οφ

Σε αναζήτηση τρόπου διαμαρτυρίας για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ ενόψει πλέι-οφ

Έναν «ανώδυνο» -για την ομάδα- τρόπο διαμαρτυρίας αναζητούν στην ΑΕΚ, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στα πλέι οφ. Ριβάλντο και Δέλλας μίλησαν στους συμπαίκτες τους, με τον Βραζιλιάνο να ξεκαθαρίζει: «Εγώ αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι πρωταθλητές δεν παίζουν στα πλέι οφ».

89

Έναν «ανώδυνο» -για την ομάδα- τρόπο διαμαρτυρίας αναζητούν στην ΑΕΚ, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στα πλέι οφ. Ριβάλντο και Δέλλας μίλησαν στους συμπαίκτες τους, με τον Βραζιλιάνο να ξεκαθαρίζει: «Εγώ αισθάνομαι ότι είμαστε πρωταθλητές μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι πρωταθλητές δεν παίζουν στα πλέι οφ».

Αντίθετα, ο Δέλλας τους είπε ότι πρόθεση των αρχηγών είναι να μιλήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας, Ντέμη Νικολαϊδη, ώστε να βρεθεί ένας τρόπος αντίδρασης, μετά την δικαίωση του Ολυμπιακού και από το CAS.

H πρώτη σκέψη είναι να αγωνιστεί η «Ένωση» με πιτσιρικάδες από την ομάδα νέων, οι οποίοι θα πλαισιώνονται από παίκτες της πρώτης ομάδας, οι οποίοι είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στις φετινές υποχρεώσεις της ομάδας.

Η σκέψη του Νίκου Λυμπερόπουλου «να μην παίξουμε καθόλου», έχει ήδη απορριφθεί, καθώς αν γίνει κάτι τέτοιο η ΑΕΚ θα υποβιβαστεί στην Β` Εθνική. Κι αυτό, γιατί ο ΚΑΠ αναφέρει ότι αν μια ομάδα δεν αγωνιστεί -για οποιονδήποτε λόγο- σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, τότε υποβιβάζεται στην αμέσως μικρότερη κατηγορία.

Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται πολύ γρήγορα, καθώς την Μ.Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι-οφ, όπου η «Ένωση» αντιμετωπίζει στην 1η αγωνιστική τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Η προπόνηση της Μ.Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.

Ο Ισμαελ Μπλάνκο από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και αναφερόμενος στη ανάδειξή του ως πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα σημείωσε ότι αφιερώνει αυτή τη διάκριση «στον πατέρα μου που από ψηλά, μου δίνει δύναμη, στη γυναίκα μου, στην κόρη μου, στην μητέρα μου και στα αδέλφια μου, που είναι μαζί μου και στα ωραία και στα άσχημα, σε όλους αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και στους φιλάθλους της ΑΕΚ».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «νομίζω ότι προσπάθησα να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και να προπονούμαι δυνατά, για να έρχονται τα αποτελέσματα, αλλά σίγουρα βοηθάει και το ότι έχω πίστη στις δυνατότητες μου.

» Πιστεύω ότι ήταν μια καλή χρονιά. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, αλλά σίγουρα έχω να δώσω πολλά ακόμη. Για μένα η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια, το κέρδισε μέσα στο γήπεδο το πρωτάθλημα κι εγώ ακόμα ελπίζω ότι θα αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τον Ολυμπιακό. Είμαι χαρούμενος εδώ και αισθάνομαι πολύ ωραία στην ΑΕΚ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
Cookies