89

Την τρίτη θέση του 21ου φιλικού τουρνουά που διεξάγεται στο Μπερσί του Παρισιού πήρε η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, επικρατώντας με 30-27 της Πορτογαλίας στον μικρό τελικό (ημίχρονο 13-12). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε γνωρίσει την ήττα στον ημιτελικό κόντρα στη Ρωσία, όμως με τον Μαστορόγιαννη να πετυχαίνειέξι γκολ πήρε την τιμητική τρίτη θέση.

Ελλάδα (Μάντζος- Ιατρούδης): Τσιλιμπάρης, Καφφάτος, Παπαδόπουλος 4, Κοτελίδας 3, Βακάλης, Μαστορόγιαννης 6, Ριγανάς 2, Σανίκης, Κοκολοδημητράκης, Ζαραβίνας 4, Μπαλωμένος 1, Χαλκίδης 2, Αλβανός 4, Καρυπίδης 4, Σαμαράς.

Πορτογαλία (Ματς Όλσον): Ρόχα 1, Μορέιρα 3, Σόλχα 2, Ταβάρες 2, Σαλγκάδο 3, Χοσέ Κόστα 4, Καρνέιρο 2, Αντράντε 4, Πεντρόζο 2, Ζελάνοβιτς 4, Καντέϊας, Ροντρίγκεζ, Μπόγκας, Λόπεζ, Περέιρα, Φρερερίνο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Μάντζος, σχολίασε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι και από τα δύο παιχνίδια που δώσαμε. Μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι έπρεπε να πάρουν χρόνο συμμετοχής, άλλα και να δοκιμάσουμε κάποια καινούργια πράγματα. Κόντρα στην Πορτογαλία ελέγχαμε συνέχεια τον ρυθμό του αγώνα και κερδίσαμε σχετικά εύκολα. Ηταν ένα πολύ καλό τουρνουά, από το οποίο αποκομίσαμε πολλά στοιχεία. Έχουμε πάρει τα βίντεο και θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε να δούμε τα λάθη μας, ώστε να τα διορθώσουμε στο μέλλον».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr