Μάρας και Ανδριόλα θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Πεκίνο
Ο Βλάσης Μάρας και η Ελίνα Ανδριόλα θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Οι αναπληρωματικοί του Β.Μάρα θα είναι οι Τσολακίδης, Ταμπάκος και Λευτέρης Κοσμίδης. Θυμίζουμε ότι στους Ολυμπιακούς θα συμμετάσχει ακόμα η ομάδα του ανσάμπλ, καθώς και η Μπισμπίκου μετά από ονομαστική πρόσκληση.
89
Ο Βλάσης Μάρας και η Ελίνα Ανδριόλα θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου τον προσεχή Αύγουστο.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της Παρασκευής αποφάσισε οι παραπάνω δύο αθλητές να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ατομικό της ενόργανης και ρυθμικής αντίστοιχα.
Οι αναπληρωματικοί του Βλάση Μάρα θα είναι οι Τσολακίδης, Ταμπάκος και Λευτέρης Κοσμίδης. Θυμίζουμε ότι στους Ολυμπιακούς θα συμμετάσχει ακόμα η ομάδα του ανσάμπλ, καθώς και η Μπισμπίκου (έχει ονομαστική πρόσκληση).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: «Υπάρχει ανησυχία» – Ελληνίδα μεταφέρει πώς βιώνει την κατάσταση στο Άμπου Ντάμπι
- Μέση Ανατολή – Θεοχάρης: Έτοιμα τα σχέδια για την απομάκρυνση των Ελλήνων σε περίπτωση εκκένωσης
- Κουβέιτ: Συνετρίβη αμερικανικό μαχητικό F-15 – Καπνός υψώνεται στην περιοχή που βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
- Το 18,8% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην διαθέτει καμία γυναίκα σε ηγετική θέση
- «Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την πιο ατίθαση φάση της
