Αδικη χαρακτήρισε την ήττα ο υπερήφανος για τους παίκτες του Πεσέιρο
Αδικη χαρακτήρισε την ήττα του Παναθηναϊκού ο Ζοζέ Πεσέιρο, υπο-στηρίζοντας ότι οι παίκτες του είχαν ευκαιρίες αλλά δεν είχαν αποτελεσματικότητα. Στάθηκε όμως στο πλευρό τους, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα.
- Έρχεται ο Νοτιοαφρικανός Μουν
- Για δίκαιη νίκη μίλησε ο Ραντζίνσκι
- Την επίθεση της Ξάνθης εξήρε ο Κεχαγιάς
89
Αδικη χαρακτήρισε την ήττα του Παναθηναϊκού ο Ζοζέ Πεσέιρο, ο οποίος τη δικαιολόγησε στο γεγονός πως παρότι οι παίκτες του είχαν ευκαιρίες, δεν είχαν αποτελεσματικότητα. Επίσης στάθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός διαθέτει τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα.
«Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα είναι 3-2 δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο. Όσον αφορά τις ευκαιρίες, εμείς κάναμε περισσότερες όπως και σουτ. Δεν καταφέραμε όμως να έχουμε την αποτελεσματικότητα που θέλαμε. Για πρώτη φορά δεχόμαστε τρία γκολ σε έναν αγώνα αλλά το ποδόσφαιρο ορισμένες φορές έτσι είναι. Το δεχόμαστε γιατί το αποτέλεσμα μετράει είμαι όμως υπερήφανος για τους παίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τέλος. Δείξαμε αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό.
» Θεωρώ ότι η Ξάνθη είχε τρομερό ποσοστό με τέσσερα σουτ και τρία γκολ χωρίς να θέλω να παραγνωρίσω την αξία της ομάδας και των παικτών της. Ο Ρατζίνσκι βρέθηκε στη μέρα του και μας εκτέλεσε. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι διαθέτουμε στον Παναθηναϊκό τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Βρέθηκε στην ημέρα του όμως και γι αυτό δεν μπορεί να κάνει κάποιος τίποτα. Το σύστημα που παίζουμε μας έχει δώσει τις περισσότερες νίκες και δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το αλλάξω. Από εκεί και πέρα, μετά την αλλαγή της τακτικής βάλαμε μεν τα δύο γκολ αλλά δεν ισοφαρίσαμε. Αν στην Ελλάδα το πρόβλημα των διαιτητών είναι ότι περνάμε τη γραμμή για να δώσουμε οδηγίες τότε δεν μπορώ να πω κάτι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τόμπσον: «Αυτό είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας μου»
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
- Η αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Μαρεντάκη στον αδερφό της που είναι στο φάσμα του αυτισμού
- Το μήνυμα του Ναν για το game 5 με την Βαλένθια
- «Ο Μοντέρο στο στόχαστρο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε»
- Αταμάν: «Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε, εμπιστεύομαι αυτούς τους τρεις διαιτητές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442