Να σπάσει παράδοση 19 ετών θα επιδιώξει ο Αρης στο ΟΑΚΑ
Ο Αρης βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και με θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή (19:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς με τις υπόλοιπες ομάδες. Συν τοις άλλοις, θέλει να σπάσει τη δυσμενή παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, αφού πέρασαν 19 χρόνια από τη τελευταία νίκη του.
89
ΟΑρηςβρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μεθετικό αποτέλεσμα την Κυριακή (19:00)στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την αύξηση της βαθμολογικής διαφοράς με τις υπόλοιπες ομάδες. Συν τοις άλλοις, θέλει να σπάσει τη δυσμενή παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, αφού πέρασαν 19χρόνια από τη τελευταία νίκη του.
Για την ακρίβεια, για να δει κανείς τη τελευταία νίκη των «κιτρίνων» θα πρέπει να ανατρέξει στο1989, όπου είχαν επικρατήσει τηςμε 1-0 με γκολ του Κώστα Οικονομίδη. Βέβαια, το παρόν απασχολεί περισσότερο τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους ποδοσφαιριστές του. Γνωρίζουν ότι μια νίκη επί της ΑΕΚ θα απλοποιήσει τα πράγματα σε ότι αφορά τη 4η θέση στη κανονική διάρκεια και κυρίως θα προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δείχνει να έχει κατασταλάξει σ ένα σχήμα 4-4-2. Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει τον Κέλεμεν αντί του Χαλκιά, ενώ η επιστροφή του Ρονάλντο Γκιάρο, λύνει τα χέρια του αναφορικά με το κέντρο της άμυνας. Δίπλα στον Βραζιλιάνο θα αγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ στα άκρα δεν αναμένονται αλλαγές, αφού Νέτο και Αουρέλιο θα καλύψουν τη δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα. Νεμπεγλέρας και Γιάχιτς θα έχουν ανασταλτικά καθήκοντα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ Βλάνταν Ιβιτς και Ντιόγκο Σιστόν θα έχουν ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση, απόντος του Σέρχιο Κόκε, θα συνεργαστούν Αμορόζο-Φελίπε.
Ο Ισπανός επιθετικός θα βρεθεί εντούτοις στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας καιθα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τη κερκίδα στην οποία θα βρίσκεται η μάζα των οργανωμένων οπαδών του Αρη. Γενικότερα, αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 2.000 φίλοι των «κιτρίνων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442