Είμαι ακόμα εδώ… φωνάζει ο Γκέκας στο Λεβερκούζεν
Μετά από δύο συνεχόμενα γκολ με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Φάνης Γκέκας δείχνει να επιστρέφει δριμύτερος στην ενδεκάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετά από ένα διάστημα αμφισβήτησης. «Είμαι χαρούμενος που απέδειξα στον προπονητή μου πως ακόμη μπορώ να σκοράρω!» δηλώνει χαρακτηριστικά.
89
Μετά από δύο συνεχόμενα γκολ με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ένα επί του Αμβούργου την περασμένη Πέμπτηγια το Κύπελλο UEFA και ένα την Κυριακήεπί του Ανόβερο για την Bundesliga, ο Φάνης Γκέκας δείχνει να επιστρέφει δριμύτερος στην ενδεκάδα της Μπάγερ Λεβερκούζεν μετάαπό ένα διάστημα αμφισβήτησης.
Ο πρώτος σκόρερ της περσινής Bundesliga, ο οποίος έχει πετύχει φέτος 9 γκολ σε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σχολίασε σχετικά:
«Η αλήθεια είναι πως πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά έκανα υπομονή. Πλέον, ελπίζω να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Είμαι χαρούμενος που απέδειξα στον προπονητή μου πως ακόμη μπορώ να σκοράρω!»
Ο Φάνης Γκέκας μίλησε και για τον τρόπο που πέτυχε τοθαυμάσιο τέρμα τουστο 2-0 επί του Ανόβερο, περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, με σκαφτό σουτ:
«Εννοείται πως είχα πρόθεση να σκοράρω έτσι. Είχα δει πως ο Ενκε (τερματοφύλακας του Ανόβερο) είχε βγει μακριά από την εστία του και του πέρασα την μπάλα από πάνω».
Ο Μίχαελ Σκίμπε, προπονητής της Λεβερκούζεν, ο οποίος είχε αφήσει για μεγάλο διάστημα τον Έλληνα φορ εκτός 11άδας, δήλωσε για την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις:
«Η απόδοσή του ήταν θαυμάσια και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσα. Ήταν πολύ μαχητικός και έτρεχε συνέχεια. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, τον πιστεύουμε πολύ. Είναι ο κατάλληλος φορ για τη Λεβερκούζεν και τα επόμενα χρόνια θα κάνει πολλά καλά παιχνίδια με την ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τόμπσον: «Αυτό είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της καριέρας μου»
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας
- Χωρίς Tαβάρες η Ρεάλ Μαδρίτης στο Final Four, αμφίβολος και ο Άλεξ Λεν
- Η αφιέρωση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Μαρεντάκη στον αδερφό της που είναι στο φάσμα του αυτισμού
- Το μήνυμα του Ναν για το game 5 με την Βαλένθια
- «Ο Μοντέρο στο στόχαστρο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε»
- Αταμάν: «Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε, εμπιστεύομαι αυτούς τους τρεις διαιτητές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442