«Έπνιξε» το Καζακστάν η εθνική ανδρών και την Τετάρτη παίζει με Ρουμανία
Την τρίτη της νίκη στο Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά που φιλοξενείται στη ρουμανική πόλη Οραντέα, σημείωσε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 18-8 του αντίστοιχου του Καζακστάν και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία.
66
Την τρίτη της νίκη στο Παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά που φιλοξενείται στη ρουμανική πόλη Οραντέα, σημείωσε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 18-8 του αντίστοιχου του Καζακστάν και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο πλαίσιο της 4ης και προτελευταίας ημέρας για την α φάση της διοργάνωσης.
Ο Σάντρο Καμπάνια είχε προϊδεάσει για το γεγονός ότι θα μοίραζε -ακόμη περισσότερο- το χρόνο συμμετοχής, για να ξεκουράσει και ορισμένα από τα βασικά του «όπλα», εν όψει και των δυο καθοριστικών αγώνων που ακολουθούν, με πρώτο τον αγώνα κόντρα στην «οικοδέσποινα» Ρουμανία (20:30), στην προσπάθεια που καταβάλουν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήδη, μετά το 3Χ3, έχει εξασφαλιστεί η τρίτη θέση και στόχος είναι η απευθείας πρόκριση μέσω της δυνατότητας που δίνει η κατάληψη της πρώτης.
Σε έναν αγώνα που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, η Ελλάδα μπήκε δυνατά. Με κύρια χαρακτηριστικά τη δυνατή άμυνα και την ευχέρεια στο σκοράρισμα προηγήθηκε 6-2 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του φορμαρισμένου Θωμάκου στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου έδειξε τον δρόμο και στους υπόλοιπους διεθνείς. Δίχως να κατεβάσουν ταχύτητα, συνέχισαν να διευρύνουν τη διαφορά φτάνοντας στο 12-3 στην ανάπαυλα. Οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε στη συνέχεια ο Ιταλός Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας, με τους εγκλωβισμένους Καζάκους ν απειλούν, μόνο, από απόσταση, δοκιμάζοντας παράλληλα την ετοιμότητα του Γιώργου Ρέππα, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να πραγματοποιεί πολύ καλές αποκρούσεις. Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο είχε, καθαρά, διαδικαστικό χαρακτήρα, με συνέπεια μια μικρή κάμψη στην απόδοση της Εθνικής, που έδωσε τη δυνατότητα στους αντιπάλους να μειώσουν.
Τα οκτάλεπτα: 6-2, 6-1, 5-2, 1-3.
Διαιτητές: Μπργκούλιαν, Νταβάλος
ΕΛΛΑΔΑ (Καμπάνια): Δεληγιάννης, Σχίζας, Μάζης, Κοκκινάκης, Θωμάκος (4), Θεοδωρόπουλος (1), Χ. Αφρουδάκης (2), Ντόσκας (2), Γ. Αφρουδάκης (2), Μιτελούδης (3), Βουλγαράκης (1), Μυλωνάκης (3), Ρέππας.
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Οραζάλινοβ): Ακιόμκιν, Κολότβιν, Σαπάροβ, Σαρτάεβ (1), Οραζάλινοβ (1), Πιλιπένκο (2), Κοΐλιεβ, Ουκουμάνοβ (2), Ρούνταϊ (1), Μανάφοβ (1), Τεμρχάνοβ, Ντεμτσένκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
- Το 18,8% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην διαθέτει καμία γυναίκα σε ηγετική θέση
- «Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την πιο ατίθαση φάση της
- Μάβερικς – Θάντερ 87-100: «Πάτησε» με 30άρα το Ντάλας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (vids)
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus
