«Τονωτική ένεση» και από πλευράς οπαδών στον Παναθηναϊκό
Τη Δευτέρα ήταν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος που έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Πέμπτης με την Εφές Πίλσεν για το Top-16 της Ευρωλίγκα. Την Τρίτη ήρθε η σειρά των φιλάθλων να τονώσουν ψυχολογικά την ομάδα τους.
89
Τη Δευτέραήταν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος που έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για να εμψυχώσουν τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Πέμπτης με την Εφές Πίλσενγια το Top-16 της Ευρωλίγκα. Την Τρίτηήρθε η σειρά των φιλάθλων να τονώσουν ψυχολογικά την ομάδα τους.
Περίπου 15 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν πριν την έναρξη της προπόνησης στο ΟΑΚΑ και συνομίλησαν με τον αρχηγό της ομάδας, Φραγκίσκο Αλβέρτη.
«Πιστεύουμε σε σας» ήταν το κύριο μήνυμα των πράσινων φιλάθλων, το οποίο μετέφερε με τη σειρά του στους συμπαίκτες του ο Αλβέρτης.
Από αυτή την κίνηση και μόνο, γίνεται αντιληπτό το τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, καθώς τα εισιτήρια …εξαφανίζονται ήδη με γοργό ρυθμό και το παρών αναμένεται να δώσουν περίπου 15.000 φίλαθλοι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, πέραν των γνωστών απουσιών των Τομάσεβιτς και Τσαρτσαρή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας


