Εν μέσω κροτίδων και διακοπών η Ανόρθωση «αγκάλιασε» τον τίτλο
Μέτριο παιχνίδι έγινε στο ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 2-0. Η αναμέτρηση είχε δύο διακοπές, η πρώτη στο 7ο λεπτό λόγω επίθεσης με κροτίδα στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας και η δεύτερη στο 85ο λεπτό μετά από επεισόδια στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.
89
Μέτριο παιχνίδι έγινε στο ντέρμπι μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 2-0. Η αναμέτρηση είχε δύο διακοπές, η πρώτη στο 7ο λεπτό λόγω επίθεσης με κροτίδα στον τερματοφύλακα της Ομόνοιας και η δεύτερη στο 85ο λεπτό μετά από επεισόδια στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Στους άλλους αγώνες, ο Εθνικός Αχνας νίκησε την ΕΝΠ με 2-0, ενώ η Δόξα Κατωκοπιάς αναδείχθηκε ισόπαλη με την ΑΕΛ 1-1.
Ειδικότερα, πολύ κοντά στο πρωτάθλημα βρίσκεται η Ανόρθωση μετά τη νίκη και στο ντέρμπι με την Ομόνοια με 2-0. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Τσιταϊσβίλι μόλις στο 6ο λεπτό. Αμέσως μετά το γκολ ο Γιωργαλίδης, τερματοφύλακας της Ομόνοιας, δέχτηκε κροτίδα από ανεγκέφαλο οπαδό της Ανόρθωσης και ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για επτά λεπτά, ώστε να παρασχεθούν στον παίκτη οι πρώτες βοήθειες. Το ημίχρονο έληξε χωρίς να υπάρχει κάποια αλλαγή στο σκορ.
Στο δεύτερο μέρος αν και η Ομόνοια έλεγχε το ρυθμό του αγώνα, ο Κατσαβάκης ήταν αυτός που με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0 για την Ανόρθωση, μετά από χτύπημα φάουλ του Κόστα. Το παιχνίδι στο 85ο λεπτό διακόπηκε για δεύτερη φορά, λόγω επεισοδίων στις εξέδρες.
Σημαντική νίκη για τον Εθνικός Αχνας που κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 την ΕΝΠ. Ο Στεπάνοβιτς έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 52ο λεπτό μετά από πάσα του Πέτροβιτς. Η Ενωση πίεσε για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Εθνικός μάλιστα στο 81ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ο Κεμπάτζε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Εντζιαφόρ.
Το σκορ άνοιξε για την Δόξα ο Ντα Κόστα στο 39ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χλιαρά για τις δύο ομάδες, αλλά μετά το πρώτο 15λεπτο η ΑΕΛ πίεσε περισσότερο και στο 67ο λεπτό ο Ροκέ έκανε το 1-1 με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή. Στο 84ο λεπτό ο Βουρκού, που μπήκε σαν αλλαγή, έδωσε ξανα το προβάδισμα στους γηπεδούχους μετά από πάσα του Ντα Κόστα.
Τα αποτελέσματακαι το υπόλοιπο πρόγραμμα
Την Τρίτη
ΑΠΟΠ/ Κινύρας – Αρης 1-0 (45 Ολισαντέμπε)
Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιακός Λευκωσίας 4-2 (17 πέν., 85 Λουκά, 46 Τοράδο, 72 Μπανγκούρα – 48 Μασάδο, 88 Φότι)
Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ 2-0 (69 Ρίσο, 90 Τορέσι)
ΑΠΟΕΛ – Αλκή 3-0 (15 Μαχλάς, 86 Μπρούρσε, 90+ Σατσιάς)
Και την Τετάρτη
ΕΝΠ – Εθνικός Αχνας 0-2 (52 Στεπάνοβιτς, 81 Κεμπάτζε)
Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΛ 1-1 (39 Ντα Κόστα – 67 Ρόκε)
Ανόρθωση – Ομόνοια 2-0 (6 Τσιταϊσβίλι, 68 Κατσαβάκης)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442