Ήττα για την εθνική πιγκ πογκ από τη Σιγκαπούρη με 3-0
Την ήττα γνώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο, η εθνική ανδρών του πιγκ πογκ από τη Σιγκαπούρη (3-0) στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ομαδικού, που διεξάγεται στην πόλη Γκουανζού της Κίνας.
89
Την ήττα γνώρισε, όπως ήταν αναμενόμενο, η εθνική ανδρών του πιγκ πογκ από τη Σιγκαπούρη (3-0) στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ομαδικού, που διεξάγεται στην πόλη Γκουανζού της Κίνας.
Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με παρόμοιο τρόπο, όπως και από το Χονγκ Κονγκ τη Δευτέρα (25/2). Ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος αγωνίσθηκε πρώτος, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, που είχε αποκτήσει.
Με αντίπαλο τον Γκάο Νινγκ προηγήθηκε με 2-1 σετ, αλλά στη συνέχεια έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» τον αγώνα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί τελικά με 3-2 σετ.
Οι υπόλοιποι αθλητές προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους. Η Σιγκαπούρη είναι επικεφαλής του γκρουπ και αυτό τον μήνα βρίσκεται στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης εθνικών ομάδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
- Τα γυαλιά ηλίου α λα «Top Gun» του Μακρόν στο Νταβός έσπασαν τα ταμεία
- BHMAGAZINO: O συλλέκτης, η ολόχρυση Αντέλ και η Γροιλανδία
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος

