Σε δικαίωση για την υπόθεση Βάλνερ ελπίζει ο Απόλλων Καλαμαριάς
Αισιόδοξοι παρουσιάστηκαν οι άνθρω-ποι του Απόλ-λωνα Καλαμαριάς για την τύχη της εκδίκασης την Τετάρτη της έφεσης για την υπόθεση Βάλνερ. «Δεν παραβιάσαμε κανέναν νόμο και θα δικαιωθούμε για μια υπόθεση μέσα από την οποία θα κριθούν οι αντοχές της Σούπερ Λίγκα» είπε χαρακτηριστικά ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Πέτρος Καϊμακάμης.
66
Αισιόδοξοι παρουσιάστηκαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την τύχη της εκδίκασης την Τετάρτη της έφεσης για την υπόθεση Βάλνερ από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Δαμήλος και ο γενικός διευθυντής, Χρήστος Γάτσης, εξέφρασαν τις απόψεις τους πάνω στο θέμα, ενώ αναφορά έκαναν και οι νομικοί της εταιρείας, Καϊμακάμης, Παναγόπουλος, Μπάϊπας και ο καθηγητής της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτης Ρούσσος.
«Δεν είμαστε η ομάδα που θα διαδώσει με άλλον τρόπο τις θέσεις της και γι αυτό κάνουμε αυτή την συνέντευξη Τύπου, αλλά και γιατί είμαστε βέβαιοι για την δικαίωση μας» είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Δαμήλος.
Ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου, Πέτρος Καϊμακάμης ισχυρίστηκε:
«Η πρωτόδικη απόφαση είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. Δεν παραβιάσαμε κανέναν νόμο και θα δικαιωθούμε για μια υπόθεση που θα αποτελέσει οδηγό και μέσα από αυτήν θα κριθούν οι αντοχές της Σούπερ Λίγκα».
Ο Παναγόπουλος μίλησε για τα ατομικά επαγγελματικά και εργασιακά δικαιώματα του ποδοσφαιριστή Ρομάν Βάλνερ που καταπατούνται χωρίς δική του ευθύνη, ενώ ο Παναγιώτης Ρούσσος αναφέρθηκε στην ευθύνη της ΕΠΟ για ένα δελτίο το οποίο δεν ανεκλήθη.
«Το ερώτημα είναι αν το δελτίο του παίκτη εκδόθηκε με δόλιο τρόπο. Από την στιγμή που είναι νόμιμο και δεν ενέχει δόλο η έκδοση του τότε ο Απόλλων είναι εν δικαίω» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Μπάϊπας αναφέρθηκε στις διαφορές που υπάρχουν στις παρόμοιες περιπτώσεις άλλων παικτών με αυτήν του Βάλνερ και επεσήμανε πως στις άλλες περιπτώσεις είχαν κρατηθεί τα δελτία των αντίστοιχων παικτών κάτι που δεν συνέβη με τον ποδοσφαιριστή της Καλαμαριάς.
Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και από μέρους του Απόλλωνα μεταξύ άλλων θα παραστεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Από τη Σούπερ Λίγκα έγινε γνωστό πως δεν γίνεται δεκτό το αίτημα της ομάδας για να γίνει ο αγώνας της Κυριακής στο γήπεδο της Καλαμαριάς, καθώς ένα τέτοιο αίτημα έπρεπε να έχει ισχυρή αιτιολογία και όχι απλά την ανάγκη συσπείρωσης των οπαδών της. Έτσι λοιπόν ο αγώνα με τη Βέροια θα γίνει κανονικά στο Καυτανζόγλειο στάδιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442