Μετάλλια για Μπισκιτζή και Πολύμερο στο Παγκόσμιο κλειστής κωπηλασίας
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας (με εργόμετρα), που διεξήχθη στη Βοστώνη. Η Μπισκιτζή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και Πολύμερος κατετάγη δεύτερος.
89
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστής κωπηλασίας (με εργόμετρα), που διεξήχθη στη Βοστώνη.
Η Χρύσα Μπισκιτζή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 7.06.3 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Φινλανδή Τόμινεν (7.07.8) και στη τρίτη την Γερμανίδα Λούκε (7.17.5)
Ο Βασίλης Πολύμερος κατέκτησε τη δεύτερη θέση με χρόνο 6.16.0, πίσω από τον Γερμανό Ορντινγκ (6.14.1), ενώ τρίτος κατετάγη ο Σλοβάκος Πόντστουκα που τερμάτισε σε 6.30.1. Και οι δυο Έλληνες πρωταθλητές αγωνίστηκαν στην κατηγορία Μάστερ ελαφρών βαρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
- Δεν θα μεταβεί στο Νταβός ο Μητσοτάκης
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»
- Κακοκαιρία: Δραματική διάσωση γυναίκας από ορμητικό χείμαρρο στη Γλυφάδα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Χαρίτσης και Σακελλαρίδης δοκιμάζουν τα όριά τους: Συνέδριο επιβίωσης ή ρήξης για τη Νέα Αριστερά – Το βλέμμα στον Τσίπρα



