Η μάχη για το όνομα. Το βέτο, οι επιπτώσεις και οι εκλογές.
Μια μεγάλη συζήτηση για τα Σκόπια και τα Βαλκάνια στην «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008, στις 23.55 στο MEGA.
Οι προτάσεις του σχεδίου Νίμιτς και οι αντιδράσεις.
Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης; Πώς αντιμετωπίζει το θέμα η αντιπολίτευση; Θα πάμε σε πρόωρες εκλογές;
Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής, ο Πέτρος Κουναλάκης, οι δημοσιογράφοι Άννα Παναγιωταρέα, Αγγελική Σπανού («Ελεύθερος Τύπος»), ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Γκάσμεν Καπλάνι («Τα Νέα»), η Μαρία Καρχιλάκη από τα Σκόπια.