96

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού θα επιδιώξει να πετύχει το Σάββατο ο Κολοσσός, που θα φιλοξενήσει τον ΑΓΟΡ στη Ρόδο. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες, εκτός των Τσαμάτου, Σκορδαλή.

Ο Μίροσλαβ Τόντιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία (είχε πρήξιμο στο πέλμα), θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα. Επίσης, σημαντική βοήθεια θα έχει ο Κολοσσός και από τον κόσμο, καθώς περίπου 1.300 φίλαθλοι αναμένεται να γεμίσουν το «Bενετόκλειο».

Ο Bαγγέλης Aλεξανδρής αναφέρθηκε στην συνάντηση με το Ρέθυμνο στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Eίναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την πορεία μας και την παραμονή μας στη A1. Δεν κάναμε όλη αυτή την προσπάθεια για να χαριστούμε στους αντιπάλους μας.

Διαβάζουμε τις δηλώσεις των παικτών του AΓOP. και πραγματικά απορούμε γιατί πιστεύουν ότι είμαστε ομάδα του χεριού τους.

» Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και απαιτούμε επίσης τον ίδιο σεβασμό από όλους. Παίζουμε στο σπίτι μας και θέλουμε πολύ τη νίκη. Ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον AΓO Ρεθύμνου.

» Γνωρίζουμε πολύ καλά τις μας περιμένει στην τακτική και έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά και αγωνιστικά για το παιχνίδι. O κόσμος είναι αυτός που θα μας δώσει, όπως και στα προηγούμενα ματς, τη δύναμη και την ώθηση, με την υποστήριξη του.

» Είμαι σίγουρος ότι το Βενετόκλειο θα γεμίσει και οι φίλαθλοι θα μας συμπαρασταθούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ