Ωρα… αντεπίθεσης ο αγώνας με τη Λιέτουβος Ρίτας, σύμφωνα με τον Χέρμπερτ
«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν παίζουμε καλά και είναι ώρα να αντεπιτεθούμε, κερδίζοντας τη Λιέτουβος», ανέφερε ο Γκόρντον Χέρμπερτ, τεχνικός του Αρη εν όψει της αναμέτρησης με τη Λιέτουβος Ρίτας στο Top16 της Euroleague, ενώ σίγουρα θα προτιμούσε οι συνθήκες για την ομάδα του, να ήταν καλύτερες μετά τον εγκλωβισμό στην Αθήνα ύστερα τον αγώνα με την ΑΕΚ, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών.
26
Τη σκέψη του δοσμένη στην κατάκτηση της νίκης, που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στην εξασφάλιση της πρόκρισης στα προημιτελικά της Εuroleague, διατηρεί ο Αρης για την δοκιμασία του στο Βίλνιους με τη Λιέτουβος Ρίτας.
«Είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα με τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν παίζουμε καλά και είναι ώρα να αντεπιτεθούμε, κερδίζοντας τη Λιέτουβος», ανέφερε ο Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος θα προτιμούσε οι συνθήκες για την ομάδα του, παραμονές της μάχης με τους Λιθουανούς, να ήταν καλύτερες (σ.σ. δεν βοήθησε στην προετοιμασία ο εγκλωβισμός στην Αθήνα μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ) και συνέχισε:
«Αναμφίβολα ο αντίπαλός μας είναι δυνατός, ειδικά στην έδρα του. Εχασε τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του και θα έχει υψηλό κίνητρο εναντίον μας. Το ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, ειδικά για την ψυχολογία μας. Θέλουμε να ανακάμψουμε μετά τις πρόσφατες ήττες και να διατηρήσουμε ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στα προημιτελικά της Εuroleague».
Σε ανάλογο πνεύμα με τον προπονητή του και ο Λάζαρος Αγαδάκος που επισήμανε:
«Ξέρουμε καλά τη Λιέτουβος μετά από τις δύο κόντρες μας στον πρώτο γύρο. Μετά την ήττα μας στην πρεμιέρα, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε εκτός έδρας για να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για πρόκριση. Στη φάση των «16» δεν παίζει ρόλο η έδρα, αλλά το πάθος και η δίψα για τη νίκη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις

