Στον Ολυμπιακό το ντέρμπι του φινάλε του α γύρου, 3-2 τον Ηρακλή στην Κηφισιά
Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Ζηρίνειο, όπου επιβλήθηκε του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-2 (20-25, 26-24, 25-21, 19-25, 16-14) στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης - τελευταίας του α γύρου - αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Ζηρίνειο, όπου επιβλήθηκε του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-2 (20-25, 26-24, 25-21, 19-25, 16-14) στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης – τελευταίας του α γύρου – αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.