26

Με…οδηγούς τους Χάμιλτον και Μπίλουπς, οι Πίστονς επικράτησαν με 98-92 των Ιντιάνα Πέισερς και πέτυχαν την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους, σε αντίθεση με τους Πέισερς, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Χάμιλτον πέτυχε 24 πόντους, ο Μπίλουπς 17, ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Ρασίντ Γουάλας που σημείωσε 10 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ.

Ασταμάτητοι είναι οι Σέλτικς, που διεύρυναν το σερί τους σε 25-3, επικρατώντας εκτός έδρας των Γιούτα Τζαζ με 104-98. Σ ένα ακόμη παιχνίδι οι Πιρς, Αλεν και Γκαρνέτ ήταν αυτοί που πήραν στις πλάτες τους τη Βοστόνη. Ο πρώτος σημείωσε 24 πόντους (σ.σ. όλους στο δεύτερο ημίχρονο), ο Αλεν πέτυχε 23, ενώ ο τρίτος της παρέας, Γκαρνέτ, τελείωσε τον αγώνα με 15.

Αυτή την φορά ο Νοβίτσκι είχε κέφια και με 22 πόντους ήταν ο πρωτεργάτης της νίκης των Ντάλας Μάβερικς επί των Ατλάντα Χοκς με 97-84. Το σερί των πέντε συνεχόμενων νικών σταμάτησε τα ξημερώματα για τα γεράκια. Μάλιστα, το σερί αυτό ήταν το μεγαλύτερο που είχε πετύχει η Ατλάντα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Την περίοδο 1998-1999 οι Χοκς είχαν πετύχει έξι συνεχόμενες νίκης στη διάρκεια των πλέι οφ.

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι Χόρνετς με 86-76 επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι 21 πόντοι του ΛεΜπρον Τζέιμς δεν έφτασαν στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης είχε σε μεγάλη μέρα τον Ντέβιντ Γουέστ που πέτυχε 27 πόντους και πήρε 15 ριμπάουντ, ενώ ο Κρις Πολ σημείωσε 20 πόντους, μοίρασε εννέα ασίστ και είχε επτά κλεψίματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ